Yhteystiedot

Osoite

Tampereen Rauhanyhdistys ry
Nekalankulma 1
33800 Tampere

Puhelin

Kiinteistönhoitaja: 044 552 5868

Sairaalakäynnit: 0400 470 115

-  tähän numeroon voi soittaa toivottaessa sairaalakäyntiä tai sielunhoidollista keskustelua

Sähköposti

info@tampereenrauhanyhdistys.fi

Instagram
@tampereenrauhanyhdistys

Verkkokauppa

http://trery.fi/

Kartta

Laskutusyhteystiedot

Toivomme, että lähetätte laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme on:

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun. Sähköpostiskannauksen osoite on 003702826922@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Tampereen Rauhanyhdistys ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.