Ohjeet seuravieraille COVID-19 -pandemian ajalle

Ohje päivitetty 14.6.2021

Seuratilaisuuteen osallistuminen

• Jos sinulla on koronaan liittyviä oireita (kuume, kurkkukipu, yskä, lihaskipu, pahoinvointi jne.), et voi tulla Rauhanyhdistyksen toimitalolle.
  • Jos olet saapunut ulkomailta Suomeen 14 vuorokauden sisällä, valitsethan nettiseurat.
  • Kaikki seurat lähetetään edelleen myös internetin kautta.

Käytä kasvomaskia

• Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa Tampereen Rauhanyhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti.
  • Suositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita, joilla ei ole terveydellistä estettä käyttää kasvomaskia.
  • Maskia suositellaan käyttämään koko tilaisuuden ajan.
  • Otathan omia maskeja mukaan.

Saavuthan ajoissa

• Ruuhkien vähentämiseksi pyydämme saapumaan paikalle n. 5-15 minuuttia ennen seurojen alkua.
  • On mahdollista, että kaikki halukkaat eivät aina mahdu sisään, sillä istumapaikkoja on harvennettu ja eivätkä kaikki normaalisti käytettävissä olevat tilat ole seurakäytössä.
  • On myös mahdollista, että et voi mennä sisään aikomastasi ovesta, koska kyseinen alue on jo täysi tai suljettu. Tällöin sinut ohjataan sisään toisesta ovesta.

Käytännön järjestelyt seuroissa

• Pidä 1-2 m turvaväli muihin kuin omaan perheeseen tai seurueeseen. Pidä turvavälit myös jonottaessasi istumaan pääsyä ja poistuttaessa. Älä kättele tai halaa seuroissa.
  • Sisälle saapuessasi ole hyvä ja desinfioi kätesi käsidesillä ja laita maski kasvoillesi. Käsidesiä on tarjolla sisäänkäyntien luona.
  • Sisätilat on jaettu alueisiin, jotta tartuntariskiä voidaan pienentää.
  • Jokaisella alueella on oma sisäänkäyntinsä. Kahdelle alueelle sisäänkäyntinä on toimii pääovi, kolmannelle alueelle käydään kiinteistönhoitajan portaan ulko-ovesta.
  • Valitsemasi sisäänkäynti määrittää istumapaikkasi. Sinut ohjataan istumaan sille alueelle, jonka sisäänkäynnistä tulit seuroihin. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Seurasalissa vain joka toinen penkkirivi on käytössä.
  • Ota päällysvaatteet mukaan seurapenkkiin tai jätä ne autoon. Vaatenaulakot eivät ole käytössä.
  • Saavuttuasi seuroihin pysy omalla alueellasi, joka on rajattu lippusiimalla.
  • Jos yskittää, yski hihaan tai nenäliinaan.
  • Seuroissa ei järjestetä kahvitarjoilua.
  • Seurojen päätyttyä poistu suoraan ulos seuraisännän ohjeiden mukaisesti.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä

• Ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää, jotta voimme järjestää seuroja turvallisesti ja viranomaisten määräysten mukaisesti.
  • Varotoimenpiteet perustuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Aluehallintoviraston (AVI) ohjeisiin ja määräyksiin.
  • Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen (https://koronavilkku.fi/) lataamista puhelimeen. Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle.
  • Toimitalon sisätilojen pintojen siivousta on tehostettu viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Lisätiedot ja kysymykset

• Lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti osoitteesta info@tampereenrauhanyhdistys.fi

Toivotamme sinulle turvallisia seuroja .

Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen. Ps. 91:11