Ohjeet seuravieraille COVID-19 -pandemian ajalle

Seuratilaisuuteen osallistuminen

• Rauhanyhdistyksen toimitalolle ei voi tulla, jos on koronaan liittyviä oireita (kuume, kurkkukipu, yskä, lihaskipu, pahoinvointi jne.)
  • Jos olet saapunut ulkomailta Suomeen 14 vuorokauden sisällä, valitsethan nettiseurat.
  • Kaikki seurat lähetetään edelleen myös internetin kautta.

Saavuthan ajoissa

• Ruuhkien vähentämiseksi pyydämme saapumaan paikalle n. 5–15 minuuttia ennen seurojen alkua.
  • Laulaminen aloitetaan 15 minuuttia ennen seurojen alkua.
Sunnuntaisin on kolmet seurat osallistujamäärän rajaamiseksi
  • Sunnuntaina klo 13 seurat ovat riskiryhmille ja heidän perheilleen, klo 15.30 seurat pääasiassa lapsiperheille ja klo 18 seurat kaikille muille. Yhteen näistä tilaisuuksista voi osallistua.
  • On mahdollista, että kaikki halukkaat eivät aina mahdu sisään, sillä istumapaikkoja on harvennettu.
  • On myös mahdollista, että et voi mennä sisälle aikomastasi ovesta, koska kyseinen alue on jo täysi tai suljettu. Tällöin sinut ohjataan sisään toisesta ovesta.
  • Keskiviikon ja lauantain seurat ovat kaikille.

Käytännön järjestelyt seuroissa

• Pidä 1–2 m turvaväli muihin kuin omaan perheeseen tai seurueeseen. Huomioi turvavälit myös jonottaessasi istumaan pääsyä ja poistuttaessa.
  • Emme kättele tai halaa seuroissa.
  • Ole hyvä ja desinfioi kätesi käsidesillä. Käsidesiä on tarjolla sisäänkäyntien luona.
  • Sisätilat on jaettu lohkoihin, jotta voidaan rajata tartuntariskiä mahdollisten tautitapausten vuoksi.
  • Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäynti (ks. kuva alla). Valitse haluamasi sisäänkäynti, sillä se määrittää istumapaikkaasi.
  • Seuroihin osallistuvien yhteystiedot kerätään lappujen avulla, jotta voidaan tarvittaessa jäljittää koronavirukselle altistuneet. Tietojen perusteella tiedetään tarkemmin, missä kukin on seuroissa istunut. Tiedot hävitetään määräajan jälkeen.
  • Jätä valvojalle etukäteen täytetty lappu, jossa on perheenjäsentesi nimet ja puhelinnumerosi tai anna tietosi ovella olevalle valvojalle. Ks. mallilappu alla. Lapun etukäteen täyttäminen on erittäin suositeltavaa ruuhkien välttämiseksi. Täytettäviä lappuja voit tulostaa sivun lopussa olevaa PDF-tiedostoa käyttäen.
  • Sinut ohjataan paikallesi sille lohkolle, jonka ovesta olet tullut seuroihin. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Seurasalissa vain joka toinen penkkirivi on käytössä.
  • Ota päällysvaatteet mukaan seurapenkkiin.
  • Pysy lippusiimoin merkityllä lohkosi alueella.
  • Käytä tarvittaessa vain tämän lohkon värillä merkattua wc:tä ja kulje sinne merkittyä reittiä. Jonota wc:n ulkopuolella, jottei wc ruuhkaudu.
  • Tarvittaessa yski hihaan tai nenäliinaan.
  • Seuroissa ei järjestetä kahvitarjoilua.
  • Seurojen päätyttyä poistutaan suoraan ulos seuraisännän ohjeiden mukaisesti. Poistuttaessa seuroista kerätään ovilla kolehtia.
  • Kasvomaskien käyttöä ei edellytetä, sillä järjestelyt on tehty niin, että 1–2 metrin turvavälit voidaan säilyttää. Voit kuitenkin halutessasi käyttää kasvomaskia.
Noudatamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä
Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen lataamista puhelimeen
  • Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle.
Lisätiedot ja kysymykset
  • Lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti osoitteesta info@tampereenrauhanyhdistys.fi
  • Tai puhelimitse soittamalla numerosta 044 724 8869
Jos sinulla todetaan koronavirus
  • Jos sinulla todetaan koronavirus ja olet mahdollisesti altistanut muita seuravieraita, pyydä tartuntojen jäljittäjää soittamaan numeroon 044 724 8869.
Turvallisia seuroja sinulle!
Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet,
ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen. Ps. 91:11

Tulosta tästä itsellesi A4-arkillinen lappuja, leikkaa ne irti ja täytä:

Lappuarkki.pdf